Doorgroeien bij Praxis

Bij Praxis zijn onze medewerkers de sleutel tot succes! Met onze vakkundigheid onderscheiden we ons. Het spreekt dus voor zich dat we talent stimuleren en medewerkers ondersteunen met een breed pakket aan opleidingen. Praxis is een erkend leerbedrijf. Dus ook voor een leerzame stage of leuke leerbaan ben je bij ons aan het juiste adres!

Doorgroeien bij Praxis

Bij Praxis zijn onze medewerkers de sleutel tot succes! Met onze vakkundigheid onderscheiden we ons. Het spreekt dus voor zich dat we talent stimuleren en medewerkers ondersteunen met een breed pakket aan opleidingen. Praxis is een erkend leerbedrijf. Dus ook voor een leerzame stage of leuke leerbaan ben je bij ons aan het juiste adres!

Volop interne mogelijkheden

Van een uitgebreid, op maat gesneden introductieprogramma tot beroepsopleidingen en managementtrainingen, voor elke functie is een passend opleidingsaanbod beschikbaar. Dit omdat we willen dat het een gewoonte is om bezig te zijn met ontwikkeling en groei. Juist van jezelf; elke dag een beetje beter! Opleidingen zijn beschikbaar via ons eigen platform: de Praxis Academy. Zo geven we vorm aan een leven lang leren in de praktijk. Ga je in een winkel werken? Dan volg je de vakopleiding 'Doe-het-zelf' en neem je deel aan praktijktrainingen. Dit geeft je de kennis en ervaring die je nodig hebt om onze klanten optimaal te helpen en adviseren bij het maken. Dit maakt je werk nog leuker. Het geeft je zelfvertrouwen, werkplezier en vergroot je loopbaanmogelijkheden.

Praxis is een erkend leerbedrijf

Omdat we leren en ontwikkelen zo belangrijk vinden wil Praxis een excellent leerbedrijf zijn. Daarom sloten we in 2017 als derde (!) retailer in Nederland een samenwerkingsovereenkomst met SBB. Samen werken we aan voortdurende professionalisering van de stages en leerbanen in onze winkels.

Duale hbo opleiding

Bij Praxis bieden we talent graag de mogelijkheid om intern door te groeien. We zijn er trots op dat veel van onze winkelmanagers binnen de eigen organisatie zijn opgeklommen. Daarbij ondersteunen we met onze mbo-opleidingen en managementtrainingen. En kun je doorgroeien naar winkelmanager, dan bieden we ook de mogelijkheid een duale hbo-opleiding te volgen. Alles om jou, en Praxis, succesvol te maken!

Stages wo, hbo & mbo

Hbo of wo

Ben je hbo of wo- student? Op het hoofdkantoor bieden wij diverse stages en afstudeeropdrachten aan op het gebied van Finance, IT en HR.

Mbo

Volg je een mbo-opleiding en ben je op zoek naar een leerbaan of stageplaats? Dan ben je bij Praxis aan het juiste adres! Al onze winkelvacatures van 20 uur of meer zijn in te vullen als bbl-baan en Praxis biedt leuke en afwisselende stages voor mbo-studenten Handel, Logistiek en Groen. Wij geven je graag de mogelijkheid om ervaring op te doen in de praktijk. Als volwaardig lid van het team, met ervaren collega’s en professionele praktijkopleiders die het leuk vinden hun kennis over te dragen aan jou.

Wij hebben onze eigen mbo-opleiding

Je loopbaanmogelijkheden vergroten is ook een van de doelstellingen van onze Praxis mbo-opleiding op niveau 2, 3 of 4. We hebben hiervoor een eigen bedrijfsopleiding. Al meer dan 1.500 Praxis-medewerkers studeerden af en behaalden een landelijk erkend mbo-diploma. En niet zelden stroomden ze daarna door naar een leidinggevende functie in een van onze winkels. Wij geloven in onze medewerkers en ondersteunen je graag in jouw ontwikkeling. Daarom zijn wij ook bereid om jouw opleidingen bij Praxis volledig te vergoeden. Jij doet je best voor ons, wij doen ons best voor jou!

Wij hebben onze eigen mbo-opleiding

Je

loopbaanmogelijkheden vergroten is ook een van de doelstellingen van onze

Praxis mbo-opleiding op niveau 2, 3 of 4. We hebben hiervoor een eigen

bedrijfsopleiding. Al meer dan 1.500 Praxis-medewerkers studeerden af en

behaalden een landelijk erkend mbo-diploma. En niet zelden stroomden ze daarna

door naar een leidinggevende functie in een van onze winkels. Wij geloven in

onze medewerkers en ondersteunen je graag in jouw ontwikkeling. Daarom zijn wij

ook bereid om jouw opleidingen bij Praxis volledig te vergoeden. Jij doet je

best voor ons, wij doen ons best voor jou!

Altijd als eerste op de hoogte.
Meld je aan voor onze Job Alert!